Băsescu, impresionat că Elodia avea în casă o poză cu el în campania din 2004

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la OTV, că a fost impresionat când a văzut, în imagini din casa avocatei Elodia Ghinescu, că aceasta avea o fotografie cu el în campania electorală din 2004.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu, impresionat că Elodia avea în casă o poză cu el în campania din 2004

Băsescu, impresionat că Elodia avea în casă o poză cu el în campania din 2004 (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, într-o discuţie cu moderatorul emisiunii, dacă are o părere în cazul Elodia, Băsescu a răspuns: "Nu, m-a impresionat un lucru, când am văzut nişte poze, preluate de la dumneavoastră (de la OTV - n.r.), din casă (de la avocata Elodia Ghinescu - n.r.). Aţi văzut că undeva avea o poză cu mine din campania electorală din 2004?".

El a precizat că a văzut poza respectivă într-un ziar.

"Într-un ziar am văzut, era preluat, că la un moment dat aţi reuşit să antrenaţi şi presa scrisă în afacerea Elodia. Atunci am văzut, era o poză de-a mea din campanie în casă la Elodia", a menţionat Băsescu.

"Dumnezeu s-o ţină sănătoasă dacă o fi undeva sau Dumnezeu s-o ierte dacă n-o mai fi", a mai spus el.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007.

Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a femeii, scopul fiind - potrivit Parchetului - acela de a vedea cu ce bărbat conversa.

Cioacă a spus că doar a căutat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negând faptul că soţia sa ar fi moartă.

Anchetatorii au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioacă, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

De altfel, instanţa supremă a reţinut infracţiunea de omor atunci când anchetatorii au propus arestarea poliţistului, însă în lipsa cadavrului judecătorii l-au eliberat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici