Băsescu, la Arad: Aici oamenii sunt mai calmi, la Bucureşti toată lumea e nervoasă

Preşedintele Traian Băsescu s-a fotografiat, sâmbătă seară, cu zeci de arădeni, timp de 25 de minute, declarând că se simte bine la Arad pentru că "oamenii sunt mai calmi", în timp ce la Bucureşti "toată lumea e nervoasă".

986 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la Arad: Aici oamenii sunt mai calmi, la Bucureşti toată lumea e nervoasă

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a mers pe jos de la hotelul în care este cazat la Arad până la o terasă din centrul oraşului, alături de purtătorul său de cuvânt, Bogdan Oprea, cei doi bând o cafea.

Iniţial, preşedintele a fost observat doar de consumatorii de la terasă, care însă nu l-au deranjat. După ce ziariştii au ajuns în zonă, zeci de arădeni care treceau prin centru au remarcat prezenţa şefului statului şi i-au cerut să se fotografieze cu ei.

Băsescu a făcut poze cu copii, pe care i-a luat în braţe, dar şi cu câţiva adulţi. Sesiunea de fotografiere a durat 25 de minute, şeful statului declarând că se simte bine la Arad, pentru că "oamenii sunt mai calmi decât la Bucureşti, unde toată lumea este nervoasă”.

Întrebat de ce nu a fost prezent la festivitatea de premiere a competiţiei Raliul Aradului, care a avut loc în vecinătatea Primăriei şi unde oamenii îl aşteptau, pentru că au fost prezenţi Elena Udrea şi Emil Boc, Traian Băsescu a răspuns că nu a vrut să pară copilot.

"Riscam să par copilot, pentru că eu nu-s pilot şi nici copilot, şi atunci, decât să par caraghios, mai bine nu am mers, pentru că am văzut că unii au încercat cu vapoarele şi au ajuns în barca de cauciuc", a afirmat preşedintele.

De la terasă, şeful statului a plecat tot pe jos la hotel, parcurgând circa două sute de metri.

Potrivit unor surse din cadrul Partidului Mişcarea Populară Arad, Traian Băsescu îşi va petrece seara în compania lui Emil Boc, a Elenei Udrea, a preşedintelui PDL Arad, Gheorghe Falcă, dar şi a altor oameni politici.

Duminică dimineaţă, Băsescu urmează să plece la Timişoara.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la Arad, la un târg de educaţie şi locuri de muncă, la invitaţia fostului lider al PDL Arad Gheorghe Seculici, a cărui fiică îl are ca naş pe şeful statului. În cadrul târgului, preşedintele a participat şi la o dezbatere pe probleme de educaţie şi economie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici