Băsescu, la Şantierul Naval Giurgiu: Oricât oţel ar fi într-o navă, ea tot are suflet - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminică, la Şantierul Naval Giurgiu, la lansarea unei nave, el apreciind, cu această ocazie, că "oricât oţel ar fi într-o navă, ea tot are suflet".

315 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la Şantierul Naval Giurgiu: Oricât oţel ar fi într-o navă, ea tot are suflet - VIDEO

Băsescu, la Şantierul Naval Giurgiu: Oricât oţel ar fi într-o navă, ea tot are suflet (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Vă mulţumesc că m-aţi invitat la un eveniment care pentru dumneavoastră este o obişnuinţă, să vedeţi rodul muncii dumneavoastră plecând pe apă. Din punctul meu de vedere, este de asemenea un eveniment, pentru că o navă este un obiect de oţel care are integrat în el sufletul celor care au construit-o şi pe urmă rămâne la bord sufletul echipajului. Oricât oţel ar fi într-o navă, ea tot are suflet", a declarat Traian Băsescu.

El a precizat că a fost prezent la eveniment ţinând cont de faptul că Şantierul Naval Giurgiu are "o istorie zbuciumată", că a trecut prin două falimente, dar că în ultimii ani a trecut la performanţă.

Şeful statului a participat la lansarea unei nave pentru un partener olandez al companiei.

Tradiţionala sticlă de şampanie a refuzat să se spargă din prima încercare, acest lucru întâmplându-se după un scurt balans.

Preşedintele a fost însoţit pe timpul vizitei la Şantierul Naval de directorul general Ion Mocanu, dar şi de administratorul Teodor Apostol, un fost coleg de facultate, după cum şeful statului l-a prezentat celor de faţă.

Traian Băsescu este aşteptat în continuare la Mănăstirea Comana, urmând că participe apoi la inaugurarea centrului cltural "Vlad Ţepeş" din Comana, la o întâlnire cu primarii şi cu şefii serviciilor deconcentrate din judeţul Giurgiu, precum şi la manifestările "Zilele Neajlovului".

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici