Băsescu: Menţinerea restricţiilor pentru lucrătorii români în state UE, pe deplin nejustificată

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, joi, la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice, că menţinerea restricţiilor pe piaţa muncii de către nouă state membre ale Uniunii Europene este "pe deplin nejustificată".

193 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Menţinerea restricţiilor pentru lucrătorii români în state UE, pe deplin nejustificată

Băsescu: Menţinerea restricţiilor pentru lucrătorii români în state UE, pe deplin nejustificată (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Consider ca fiind pe deplin nejustificată menţinerea restricţiilor pe piaţa muncii pentru lucrătorii români în nouă state membre ale Uniunii Europene", a declarat preşedintele Băsescu.

El a precizat că România va continua să promoveze obiectivul de liberalizare totală a accesului lucrătorilor români pe piaţa muncii.

În acest sens, şeful statului român a adresat mulţumiri Guvernului Republicii Italiene pentru ridicarea restricţiilor pentru lucrătorii români, începând cu 1 ianuarie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici