Băsescu se întâlneşte la ora 17.00 cu factorii de decizie din instituţiile militare

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, marţi, la o dezbatere organizată de ISP, că va avea, la ora 17.00, o întâlnire cu factorii de decizie din instituţiile militare, el susţinând că, deşi foarte puţine pensii vor scădea, problema este de comunicare publică defectuoasă.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu se întâlneşte la ora 17.00 cu factorii de decizie din instituţiile militare

Băsescu se întâlneşte la ora 17.00 cu factorii de decizie din instituţiile militare (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Eu, la 17.00, voi avea o întâlnire cu toţi factorii de decizie din instituţiile militare", a precizat Băsescu.

Potrivit şefului statului, este "evident" că nu s-a răspuns nevoii de a se transmite până la 1 decembrie adeverinţele de venit din diverse locuri de muncă. "Poate era şi dificil în unităţile militare să alerge un rezervist pe la poarta unităţi pe unde a lucrat", a continuat el.

"Dar ce ştiu, reconfirmat astăzi, este că foarte puţine pensii vor scădea. În general, aplicarea noii legi, mai ales pentru cei care, după ce au plecat din armată au lucrat undeva, le aduce pensii mai mari", a mai spus el.

În opinia preşedintelui, "problema este însă de comunicare publică defectuoasă la toate minsterele şi instituţiile militarizate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici