Băsescu şi-a reînnoit brevetul de navigator pentru a demonstra tuturor că are alternativă

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus miercuri şefului Comandamentului Suprem Aliat din Europa, James G. Stavridis, că şi-a reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra tututor că nu este un politician care ar putea rămâne fără serviciu dacă pierde alegerile.

23 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi-a reînnoit brevetul de navigator pentru a demonstra tuturor că are alternativă

Băsescu şi-a reînnoit brevetul de navigator pentru a demonstra tuturor că are alternativă (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

Şeful statului l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe comandantul Comandamentului Suprem Aliat din Europa - SACEUR, amiralul James G. Stavridis.

"Am văzut în biografia dumneavoastră că v-aţi reînnoit brevetul, e un lucru minunat. Mai este valabil?", a întrebat în debutul discuţiilor James G. Stavridis.

Răspunsul preşedintelui Băsescu a fost că şi-a reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra tuturor că are alternativă, că nu este "un politician care ar putea rămâne fără serviciu dacă pierde alegerile".

De asemenea, oaspetele l-a întrebat pe Băsescu dacă examinarea a fost scrisă.

"Scris, dar şi pe simulator", a răspuns preşedintele.

La întâlnirea de miercuri dimineaţă de la Palatul Cotroceni au mai participat consilierii de stat Ion Oprişor şi Daniel Moldoveanu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, în 5 octombrie 2009, la Luduş, întrebat de jurnalişti ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat în fruntea statului, că el are o meserie sigură şi bine plătită, precizând că are un brevet de comandant de navă de mare tonaj.

"Am un brevet de comandant de navă, pe care l-am revalidat anul trecut în vară, am pierdut vara cu examenele la centrul de perfecţionare. Sunt un om care are o meserie foarte bună, sunt calificat pentru nave de mare tonaj, foarte bine plătit, deci nu sunt un şomer din politică", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici