Băsescu: Universitatea Bucureşti înseamnă tradiţie, recunoaştere şi valoare academică

Preşedintele Traian Băsescu a transmis miercuri, un mesaj cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Bucureşti, arătând că, astăzi, această instituţie de învăţământ superior înseamnă tradiţie, recunoaştere şi valoare academică.

231 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Universitatea Bucureşti înseamnă tradiţie, recunoaştere şi valoare academică

Băsescu: Universitatea Bucureşti înseamnă tradiţie, recunoaştere şi valoare academică (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Aniversarea a 150 de ani de când s-au pus bazele Universităţii din Bucureşti îmi oferă prilejul de a transmite felicitările mele tuturor celor care au contribuit, în toată această perioadă, la consolidarea prestigiului acestei instituţii de învăţământ superior”, se arată în mesajul transmis de şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu arată că înfiinţarea în 1864 a Universităţii din Bucureşti a reprezentat un moment marcant pentru dezvoltarea învăţământului românesc, dar, dacă astăzi Universitatea din Bucureşti înseamnă tradiţie, recunoaştere şi valoare academică, acest lucru se datorează, în primul rând, tuturor acelora, profesori şi studenţi, care, prin abnegaţie şi profesionalism, s-au înscris în patrimoniul spiritual al Universităţii din Bucureşti.

”De aceea, în aceste momente, gândurile mele se îndreaptă, mai ales, către toate generaţiile de profesori şi studenţi care, prin eforturile lor susţinute, au făcut ca Universitatea din Bucureşti să devină un reper în sistemul universitar românesc”, se mai precizează în mesajul preşedintelui Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici