Baston telescopic, găsit asupra unui elev de liceu în timpul bacalaureatului

Jandarmii din Argeş au găsit, miercuri dimienaţa, în timpul desfăşurării examenului de bacalaureat la un liceu din Piteşti, un baston telescopic asupra unui elev de 15 ani.

916 afișări
Imaginea articolului Baston telescopic, găsit asupra unui elev de liceu în timpul bacalaureatului

Potrivit Jandarmeriei Argeş, miercuri dimineaţa, în timp ce asigurau măsuri de ordine publică în timpul desfăşurării examenului de bacalaureat la o instituţie de învăţământ din Piteşti, jandarmii au descoperit un baston telescopic asupra unui tânăr în vârstă de 15 ani.

Elevul este încadrat la aceeaşi instituţie de învăţământ. El a atras atenţia jandarmilor prin comportamentul său şi prin faptul că a evitat contactul cu aceştia în momentul interceptării.

Jandarmii au controlat borseta pe care elevul o avea asupra sa şi au descoperit bastonul telescopic, obiect considerat periculos şi interzis pentru deţinere.

Pe numele elevului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”, iar documentele întocmite cu această ocazie au fost predate lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Tot în judeţul Argeş, un copil de 14 ani a ajuns la spital, după ce un coleg în vârstă de 13 ani l-a rănit cu cuţitul, luni seara, în timpul orelor, în sala de sport a şcolii din Bascov. Poliţiştii fac anchetă şi în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici