VIDEO  Bătaie ca-n Vestul Sălbatic la mare altitudine, în timpul unui zbor cu avionul

O discuţie între două persoane a degenerat într-o ceartă violentă, la un zbor din Bangkok cu destinaţia India.

12637 afișări
Imaginea articolului Bătaie ca-n Vestul Sălbatic la mare altitudine, în timpul unui zbor cu avionul

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic la mare altitudine, în timpul unui zbor cu avionul

Pasagerii au fost filmaţi în timpul unei dispute aprinse la bordul avionului companiei aeriene low-cost Thai Smile Airways cu destinaţia Calcutta.

După primele acuzaţii verbale, discuţia a degenerat odată cu sosirea altor persoane, care s-au alăturat bărbatului cu ochelari, declanşând o adevărată bătaie administrată rivalului.

Doar intervenţia unui însoţitor de bord a pus capăt altercaţiei prin separarea celor două părţi. Nu este clar ce a declanşat cearta.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat: „Thai Smile Airways regretă ceea ce s-a întâmplat” şi „a reiterat că incidentul a fost rezolvat datorită procedurilor de siguranţă în timpul zborului în conformitate cu standardele internaţionale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici