BĂTAIE cu lopeţi, pistoale şi săbii în curtea unui supermarket din Balş. Doi bărbaţi duşi la spital

Mai multe persoane s-au bătut, luni, cu lopeţi, în curtea unui supermarket din Balş, judeţul Olt, unul dintre scandalagii având un pistol, iar altul sabie. În urma incidentului, doi oameni răniţi au fost duşi la Spitalul din Slatina. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de un conflict spontan.

2073 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE cu lopeţi, pistoale şi săbii în curtea unui supermarket din Balş. Doi bărbaţi duşi la spital

BĂTAIE cu lopeţi, pistoale şi săbii în curtea unui supermarket din Balş. Doi bărbaţi duşi la spital

Poliţia Olt a fost sesizată prin apelul de urgenţă la 112 despre scandalul din curtea supermarketului din Balş, acolo oamenii legii identificând cinci persoane care au participat la bătaie.

Potrivit poliţiştilor din cadrul Poliţiei Olt, candalul ar fi izbucnit spontan şi nu ar fi vorba de o reglare de conturi.

„La faţa locului au fost polişti de la ordine publică care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Până la acest moment au fost identificaţi şi legitimaţi cinci bărbaţi, implicaţi în conflict. Din primele cercetări a fost un conflict spontan. Poliştii din Balş continuă audierile pentru a stabili toate persoanele implicate. A fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase. Având în vedere că două persoane sunt la Spitalul din Slatina pentru investigaţii suplimentare, poliţiştii aşteaptă concluzia medicilor legişti pentru a stabili şi tipul de infracţiune de lovire contra persoanei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Olt.

Primele cercetări arată că bărbaţii aveau asupra lor lopeţi pentru că se întorceau de la muncă.

Oamenii legii spun că bărbatul care avea asupra sa un pistol nu ar fi folosit arma, ci i-a picat din buzunar, iar în cazul celui care avea sabie, cercetările au stabilit că arma nu era tăioasă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici