BĂTAIE în trafic la Botoşani: Un şofer în vârstă de 18 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore

Un şofer în vârstă de 18 ani a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore de poliţiştii din Botoşani, după ce, în urma unui accident uşor, a coborât din maşină, a bătut un alt şofer şi i-a distrus vehiculul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6259 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE în trafic la Botoşani: Un şofer în vârstă de 18 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore

Bătaie în trafic la Botoşani: Un şofer în vârstă de 18 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore

Potrivit Poliţiei Botoşani, tânărul în vârstă de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de oere după ce a fost implicat într-o bătaie în trafic, survenită în urma unui accident rutier.

„Un bărbat de 68 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Naţională, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers de pe banda I pe banda a II a de circulaţie şi a acroşat un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 18 ani, din localitatea Balta Arsă. În urma impactului, cei doi au oprit autoturismele, iar tânărul de 18 ani i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului de 68 de ani. Totodată, a lovit cu pumnii autoturismul bărbatului şi i-a distrus luneta cu un obiect din lemn”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Şoferul agresiv a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii botoşăneni, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere arestare preventivă, acesta fiind cercetat pentru săvârşirirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici