Bătaie într-o sală de jocuri, din cauza unei datorii/ Unul dintre agresori, înarmat cu un cuţit

Poliţiştii din Argeş caută trei bărbaţi care au agresat alte două persoane într-o sală de jocuri din Câmpulung Muscel, scandalul pornind de la o datorie pe care o avea una dintre victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

496 afișări
Imaginea articolului Bătaie într-o sală de jocuri, din cauza unei datorii/ Unul dintre agresori, înarmat cu un cuţit

Trei persoane sunt căutate de poliţiştii din Argeş după o bătaie într-o sală de jocuri

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că scandalul s-a iscat într-o sală de jocuri din Câmpulung Muscel.

Un bărbat care juca la păcănele a fost atacat cu un cuţit, fiind tăiat în zona feţei. Un alt bărbat a fost lovit cu pumnii şi picioarele.

Agresori sunt trei bărbaţi care au şi reuşit să fugă şi sunt acum căutaţi de poliţişti, fiind identificaţi.

Sursele citate au precizat că acest conflict a izbucnit din cauza unei datorii pe care bărbatul atacat cu cuţitul o are la unul dintre agresori, iar acesta s-a enervat când a văzut că cel care trebuie să îi dea bani, joacă la păcănele.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor urmând să se stabilească, pe parcursul cercetărilor, dacă cei trei atacatori vor fi acuzaţi şi de alte infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici