Bătaie între fete într-o şcoală din Constanţa. Una dintre ele a ajuns la spital

O fată de 13 ani din judeţul Constanţa a ajuns la spital după ce a fost bătută de o colegă. Potrivit primelor informaţii, între cele două fete exista un conflict mai vechi din cauza unui băiat.

1546 afișări
Imaginea articolului Bătaie între fete într-o şcoală din Constanţa. Una dintre ele a ajuns la spital

Fată de 13 ani din Constanţa, la spital după ce a fost bătută de o colegă, pentru un băiat

Fata de 13 ani şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri internată în Spitalul Judeţean din Constanţa, după ce a fost bătută de o colegă de clasă.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, cele două sunt colege la o unitate de învăţământ din oraşul Ovidiu, iar fapta s-a petrecut marţi, după orele de curs, pe o stradă din localitate.

Se pare că între cele două fete exista un conflict mai vechi din cauza unui băiat, iar una dintre ele a hotărât să-i pună capăt.

Ea şi-a agresat colega atât verbal, cât şi fizic, lovind-o în zona gâtului, dar şi în zona ficatului.

Copila bătută s-a simţit rău şi a ajuns la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în acest caz, fiind făcute cercetări pentru loviri sau alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici