Bătaie între mai mulţi deţinuţi în Penitenciarul Galaţi. Un bărbat a ajuns la spital, pentru un consult de specialitate

  • Cinci deţinuţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Galaţi s-au luat la bătaie în curtea închisorii.
  • După ce au fost separaţi de gardieni, cei cinci au primit îngrijiri medicale la cabinetul medical al închisorii.
  • Unul dintre bătăuşi a fost trimis la un spital din oraşul Galaţi.
618 afișări
Imaginea articolului Bătaie între mai mulţi deţinuţi în Penitenciarul Galaţi. Un bărbat a ajuns la spital, pentru un consult de specialitate

Scandalul a avut loc marţi în curtea penitenciarului gălăţean, în locul de plimbare al deţinuţilor. Bătăuşii au fost despărţiţi de gardieni şi, deoarece aveau leziuni, au fost duşi la medicul închisorii. 

„În jurul orei 12:00, în curtea de plimbare a Penitenciarului Galaţi, a avut loc o altercaţie spontană între 5 deţinuţi. Personalul operativ specializat a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului. Faţă de deţinuţii agresori implicaţi în incident, s-a luat măsura separării de restul persoanelor custodiate. Aceştia au fost prezentaţi la cabinetul medical al unităţii, fără recomandare ulterioară de investigaţii sau îngrijiri spitaliceşti. Cel de-al cincilea deţinut a fost prezentat la o unitate spitalicescă din reţeaua sanitară publică, pentru un consult de specialitate”, au anunţat reprezentanţii Penitenciarului Galaţi prin intermediul unui comunicat de presă.

În închisoare a fost declanşată o anchetă. De asemenea, conducerea instituţiei a sesizat organele judiciare şi a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici