Bătrână din Botoşani, prinsă cu raţa la plimbare. Reacţia Poliţiei Române

O bătrână din Botoşani a fost prinsă când a ieşit cu raţa la plimbare, în jurul blocului. „Nu a fost amendată...pe bunicuţă, colegii o cunosc de când răţuşca era doar un bobocel!”, scrie Poliţia pe Facebook.

5914 afișări
Imaginea articolului Bătrână din Botoşani, prinsă cu raţa la plimbare. Reacţia Poliţiei Române

Bătrână din Botoşani, prinsă cu raţa la plimbare. Reacţia Poliţiei Române

„Nu a fost amendată...pe bunicuţă, colegii o cunosc de când răţuşca era doar un bobocel!” - este mesajul Poliţiei Române, care însoţeşte o poză cu o bătrână aflată la plimbare cu raţa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu, a declarat, pentru MEDIAFAX că femeia de locuieşte pe strada Primăverii din Botoşani şi are peste 60 de ani.

„A fost surprinsă de un echipaj de la Biorul de Ordine Publică în timp ce plimba raţa. Având în vedere că era în apropierea blocului în care locuia şi pentru că era cunoscută în cartier de poliţiştii care patrulează în zonă nu a fost amendată”, a spus Nenişcu.

„Primul semn de umanitate, mulţumim” - este un comentariu care însoţeşte postarea.

„Lasă că da amendă copiilor de 14 ani care merg dupa pâine în cartier!”, scrie o altă persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici