Bătrână lovită pe o trecere de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă - VIDEO

O bătrână din Iaşi a fost lovită, sâmbătă, pe o trecere de pietoni din municipiu, de un autoturism care făcea parte dintr-un alai de nuntă, în care se afla chiar mireasa, victima fiind transportată la spital, cu numeroase fracturi şi traumatisme.

2556 afișări
Imaginea articolului Bătrână lovită pe o trecere de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă - VIDEO

Bătrână lovită pe o trecere de pietoni de o maşină care ducea mireasa la nuntă

Femeia, în vârstă de 85 de ani, traversa regulamentar strada, pe o trecere de pietoni din zona Copou, fiind lovită de un autoturism, dintr-un alai de nuntă, în care se afla chiar mireasa. Aceasta a coborât imediat din maşină, pentru a se interesa de starea victimei.

Bătrâna a fost proiectată pe asfalt, la câţiva metri în faţa maşinii, suferind mai multe fracturi şi traumatisme.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, victima fiind transportată la un spital din Iaşi.

Autoturismul era condus de un tânăr de 23 de ani, primele cercetări ale poliţiştilor indicând faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

"Au fost declanşate cercetări. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Alina Vezeteu agent în cadrul Biroului de Presă al Poliţiei ieşene.

Video Stirileprotv.ro

În octombrie 2010, în acelaşi loc, a avut loc un accident similar, o femeie de 60 de ani, fiind rănită grav în timp ce traversa regulamentar strada, împingând căruciorul în care se afla un copil de doi ani. Şoferul, un tânăr de 17 ani din judeţul Suceava, fără permis de conducere, a fugit de la locul accidentului.

Ulterior, poliţiştii au descoperit că maşina marca Peugeot, pe care acesta o conducea, fusese furată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici