Bătrâni bătuţi de hoţi în propria casă. Intraseră prin acoperiş

Doi oameni au ajuns la spital bătuţi de 4 hoţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, care au intrat în locuinţa unor bătrâni, prin acoperiş, să fure. Incidentul s-a produs în comun Brânceni din judeţul Teleorman.

931 afișări
Imaginea articolului Bătrâni bătuţi de hoţi în propria casă. Intraseră prin acoperiş

Doi bătrâni au ajuns la spital, bătuţi de hoţi care au intrat în casa lor prin acoperiş

Potrivit Poliţiei Teleorman, poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi că în comuna Brânceni două persoane au fost bătute, joi seara.

Patru persoane au pătruns în locuinţa unor bătrâni din comuna Brânceni pentru a fura, dar în timp ce urcau pe acoperiş de unde au intrat în pod au fost observate de proprietar şi au fugit.

Hoţii au fost văzuţi de doi vecini ai bătrânilor. Încercând să-i oprească pe hoţi, cei doi au fost bătuţi şi ai ajuns la spital din cauza rănilor.

Până acum, poliţiştii au identificat şi audiat 3 dintre hoţi, aceştia fiind tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, toţi din comuna Brânceni.

Cercetările sunt făcute pentru tentativă la furt şi lovirea sau alte violenţe.

Taguri:
hoţi,
acoperiş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici