Beat, s-a rostogolit 100 de metri în Braşov. Ce a păţit bărbatul

Un bărbat beat care a alunecat şi s-a rostogolit 100 de metri pe o pantă abruptă pe un traseu spre vârful Tâmpa a fost recuperat de salvamontişti.

25010 afișări
Imaginea articolului Beat, s-a rostogolit 100 de metri în Braşov. Ce a păţit bărbatul

Beat, s-a rostogolit 100 de metri în Braşov. Ce a păţit bărbatul

Bărbatul a căzut pe o potecă spre vârful Tâmpa, traseul fiind marcat cu triunghi galben.

Aceasta a alunecat şi a căzut, rostogolindu-se pe o pantă foarte abruptă circa 100 de metri.

„Numai norocul a făcut să sufere doar traumatisme minore, respectiv plăgi escoriate la nivelul membrelor şi capului. Persoana, în vârstă de 26 de ani, a fost scoasă înapoi în potecă cu ajutorul echipamentului de alpinism din dotare, fiind mai departe preluată de un echipaj SMURD”, anunţă Salvamont Poiana Braşov.

Salvamont România adaugă că bărbatul este beat.

„Ţinut la beci până se trezeşte, să nu plece iar, că vă dă de lucru până dimineaţa. Şi pus la plată când se trezeşte” sau „Lăsaţi-l să doarmă acolo ca să îi treacă beţia” sunt doar 2 comentarii ale utilizatorilor Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici