Becali candidează la Primăria Capitalei: M-am înregistrat ca locuitor al Sectorului 1 pentru a putea candida

Europarlamentatrul Gigi Becali a anunţat că s-a înregistrat ca locuitor al Sectorului 1 din Bucureşti pentru a-şi putea depune candidatura la Primăria Generală a Capitalei, el menţionând că nu îi este teamă de niciun contracandidat, pentru că are "muniţie" pregătită pentru campania electorală.

563 afișări
Imaginea articolului Becali candidează la Primăria Capitalei:  M-am înregistrat ca locuitor al Sectorului 1 pentru a putea candida

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Azi (miercuri, n.r.) m-am înregistrat ca locuitor al Sectorului 1, pentru că palatul meu e cu domiciliul în Sectorul 1. Mi-am mutat domiciliul ca să-mi pot depune candidatura pentru Primăria Generală", a declarat Becali la Realitatea TV.

Solicitat să comenteze conflictul din interiorul PDL între Silviu Prigoană şi intelectualii partidului, printre care Cristian Preda, Becali a a spus:

"Între domnnul Prigoană şi Cristian Preda e diferenţă ca de la cer la pământ. Prigoană, aşa cum e el, a făcut totuşi ceva în viaţa lui, Cristian Preda e un trepăduş lansat de Băsescu, care n-a făcut nimic in viaţa lui, un neica nimeni. Nimic nu ştie, nici profesor, nici student, nimic nu ştie".

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirmă, pe blog, că a primit de la PDL Bucureşti un punctaj în care, practic, este învăţat cum să se atace singur, pentru că mesajul este legat de poziţia sa vizavi de o eventuală candidatură la PMB a lui Silviu Prigoană.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră "suficient de intelectual" ca să reprezinte partidul.

"Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul. Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează", a explicat Silviu Prigoană.

Preda mai declarase miercuri, pentru RFI, că retragerea lui Silviu Prigoană din statutul de posibil candidat la Primăria Capitalei din partea PDL este şi o pierdere şi un câştig pentru partid.

"Pot să spun că e şi una şi alta, pentru că, dacă n-ar fi renunţat, am fi avut totuşi un candidat, mai e puţin timp până la alegeri şi n-avem unul. Pe de altă parte, e un câştig, pentru că domnul Prigoană s-a manifestat deocamdată, în calitatea lui de posibil candidat, doar declarând că vrea să fim ca-n Belarus şi anume să introducem pedeapsa cu moartea", a spus europarlamentarul democrat-liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici