Begu şi Mitu s-au calificat în finala probei de dublu de la BRD Open

Perechea Irina Begu - Andreea Mitu a câştigat duelul româncelor din faza semifinalelor, ele depăşindu-le pe Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse, scor 6-4, 3-6, 10-6.

74 afișări
Imaginea articolului Begu şi Mitu s-au calificat în finala probei de dublu de la BRD Open

Begu şi Mitu s-au calificat în finala probei de dublu de la BRD Open

"E o prezenţă în număr foarte mare a româncelor pe tabloul principal. Asta mă bucură. Irina reuşeşte la dublu să-şi găsească liniştea. Îşi pune mai bine în valoare calităţile", a spus antrenorul Irinei Begu, Artemon Apostu-Efremov.

În cealaltă semifinală, programată tot azi, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru, favorite principale ale probei, vor întâlni perechea Danka Kovinici - Marina Zanevska. Irina Begu este pentru a doua oară în finala de dublu a turneului de la Bucureşti, după ce anul trecut a făcut pereche cu Raluca Olaru şi a câştigat trofeul.

Prin calificarea în finală Irina Begu şi Andreea Mitu şi-au asigurat cecul de 6.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, în timp ce Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse vor lua 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA.

De asemenea, Buzărnescu va juca sâmbătă şi în semifinalele de simplu. Sportiva noastră, locul 25 WTA şi cap de serie 2, se va duela cu tenismena din Croaţia, Petra Martici, locul 60 WTA.

În cealaltă semifinală de simplu se vor lupta letona Anastasija Sevastova, locul 22 WTA şi favorita numărul unu, şi slovena Polona Hercog, locul 90 WTA şi favorită 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici