VIDEO  Bicicleta zburătoare a devenit realitate: circulă cu 100 km/h, dar preţul te pune pe gânduri

Compania americană Aerwins Technologies a prezentat primul hoverbike la Salonul Auto Nord-American de la Detroit.

22005 afișări
Imaginea articolului Bicicleta zburătoare a devenit realitate: circulă cu 100 km/h, dar preţul te pune pe gânduri

Xturismo costă cât 10 limuzine

Se numeşte Xturismo, se deplasează cu o viteză de 100 de kilometri pe oră - pentru maximum 40 de minute - şi este de aşteptat să fie scoasă la vânzare începând cu 2023.

Bicicleta zburătoare cântăreşte 300 kg, are o capacitate de încărcare de 100 kg, în timp ce quadcopterul are 3 lungime, 2,4 metri lăţime şi 1,5 metri înălţime.

Xturismo costă în prezent 777.000 de dolari, dar Aerwins a spus că va dezvolta un model mai mic anul viitor, iar în 2025 - un model integral electric, la preţul de aproximativ 50.000 de dolari.

„Mă simt de parcă am 15 ani, proaspăt ieşit din Războiul Stelelor şi am sărit pe bicicleta lor”, a declarat, pentru Reuters, şeful salonului auto, Thad Scott, care a avut ocazia să meargă cu hoverbike.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici