Bicicletele în valoare de aproximativ 600.000 euro ale lotului naţional al Italiei, furate de români, au fost predate federaţiei italiene

Bicicletele lotului naţional al Italiei, furate de români în 23 octombrie, în Franţa, unde echipa participa la un concurs, au fost predate luni Federaţiei Italiene de Ciclism.

925 afișări
Imaginea articolului Bicicletele în valoare de aproximativ 600.000 euro ale lotului naţional al Italiei, furate de români, au fost predate federaţiei italiene

Bicicletele în valoare de aproximativ 600.000 euro ale lotului naţional al Italiei, furate de români, au fost predate federaţiei italiene

Bicicletele în valoare de aproximativ 600.000 euro au fost predate luni Federaţiei Italiene de Ciclism la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Din cercetări a reieşit că, în prima parte a anului 2021, 4 bărbaţi din judeţul Vrancea ar fi constituit un grup infracţional organizat având ca scop introducerea în ţară de droguri de mare risc, pe care le-ar fi comercializat în judeţele Vrancea şi Bacău.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, aceştia s-ar fi ocupat şi de vânzarea în ţară a unor bunuri furate din diverse state europene.

În 23 octombrie 2021, inculpaţii au furat 22 de biciclete, aparţinând lotului naţional al Italiei de ciclism, ce participa la o competiţie în Franţa.

Câteva zile mai târziu, poliţiştii i-au prins în flagrant în timp ce ar fi încercat să vândă o parte din bicicletele sustrase din Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici