Bill Gates e optimist cu privire la vaccinurile anti-COVID-19. Fundaţia sa a donat peste 420 de milioane de dolari pentru dezvoltarea vaccinului

  • Fundaţia lui Bill Gates a donat peste 420 de milioane de dolari pentru vaccinuri anti-COVID-19
  • Bill Gates crede că în următoarele 6 luni numărul de cazuri va creşte
  • Până în februarie, vaccinurile anti-COVID-19 vor fi sigure şi eficiente, spune Gates
3719 afișări
Imaginea articolului Bill Gates e optimist cu privire la vaccinurile anti-COVID-19. Fundaţia sa a donat peste 420 de milioane de dolari pentru dezvoltarea vaccinului

Bill Gates e optimist cu privire la vaccinurile anti-COVID-19. Fundaţia sa a donat peste 420 de milioane de dolari pentru dezvoltarea vaccinului

Bill Gates este unul dintre cei mai mari susţinători ai vaccinării. Fundaţia pe care a lansat-o alături de soţia sa, Melinda, şi-a propus să strângă în 10 ani, 10 miliarde de dolari pentru dezvoltarea şi vaccinarea populaţiei împotriva diverselor boli. Numai pentru dezvoltarea şi distribuţia vaccinurilor împotriva COVID-19, fundaţia a donat peste 420 de milioane de dolari, iar Gates e optimist cu privire la eficienţa acestora.

Bill Gates, Bill and Melinda Gates Foundation: Aproape toate vaccinurile vor funcţiona cu nivele ridicate de eficienţă. 0.27 MUSCĂ 1.15 Sunt optimist că până în februarie se vor dovedi foarte eficace şi sigure. 1.24 MUSCĂ 2.24 Chiar dacă unele lucruri nu vor fi perfecte, cred că partea logistică va fi rezolvată, cred că vor fi destui oameni care vor vedea dovezi că vaccinurile sunt sigure şi vom ajunge la peste 70%, nivel care va ajuta la stoparea răspândirii bolii.

 

Totuşi, asta nu înseamnă să te culci pe o ureche, trebuie să-ţi faci şi tu partea ta: să respecţi regulile şi restricţiile impuse de autorităţi, pentru că următoarele 6 luni vor fi decisive. Bill Gates crede că din primăvară eforturile se vor vedea în cifre.

Bill Gates, Bill and Melinda Gates Foundation: Ar trebui să fim foarte îngrijoraţi de următoarele 6 luni. Numărul de cazuri va creşte mult. La modul ideal, oamenii ar trebui să înţeleagă că vin ajutoarele medicale, că pot să se comporte mai bine şi să aibă răbdare până în primăvară, când vaccinurile vor începe să reducă cifrele, ne va ajuta şi schimbarea vremii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici