Bistriţa: Doi copii şi părinţii acestora, în stare gravă după ce s-au intoxicat cu ciuperci

Două fetiţe în vârstă de 8 şi 9 ani şi părinţii acestora au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, vineri seară, după ce s-au intoxicat cu ciuperci.

391 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Doi copii şi părinţii acestora, în stare gravă după ce s-au intoxicat cu ciuperci

Bistriţa: Doi copii şi părinţii acestora, în stare gravă după ce s-au intoxicat cu ciuperci

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Marius Rus, a declarat corespondentului MEDIAFAX că este vorba despre o femeie de 27 de ani, soţul acesteia, de 35 de ani şi cele două fetiţe ale lor, de 8 şi 9 ani, din Viişoara - localitate componentă a oraşului Bistriţa, care s-au intoxicat cu ciuperci, la faţa locului fiind trimise o ambulanţă SMURD şi un echipaj de terapie intensivă mobilă.

"O familie întreagă care a consumat ciuperci a făcut intoxicaţie. Au fost duşi toţi cei patru la spital, cu stări de greaţă şi vărsături, în stare gravă", a spus Rus.

El nu a putut preciza ce ciuperci au consumat cei patru, dar, cel mai probabil, nu din comerţ.

În această perioadă, la marginea drumurilor şi în pieţele din judeţ diveşi comercianţi vând ciuperci culese din pădure, medicii avertizând că nu toate sunt comestibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici