Bistriţa, în carantină pentru 14 zile. Paul, antrenor de fitness, a închis sala temporar şi îţi povesteşte cum arată oraşul acum

  • Bistriţa a intrat în carantină timp de 14 zile
  • Paul Mocian, antreprenor care deţine sala Hiit Fitness Center, şi-a oprit activitatea
  • 70 de oameni pe săptămână beneficiau de antrenamentele lui Paul
  • Cursurile online nu funcţioneză, căci clienţii nu pot executa corect exerciţiile
826 afișări
Imaginea articolului Bistriţa, în carantină pentru 14 zile. Paul, antrenor de fitness, a închis sala temporar şi îţi povesteşte cum arată oraşul acum

FOTO: hiit-cu-paul.business.site

Bistriţa a intrat în carantină, iar afacerile micilor antreprenori au de suferit. Paul Mocian deţine Hiit Fitness Center din Bistriţa şi este antrenor de fitness şi culturism de 10 ani. Antrena aproximativ 70 de oameni într-o săptămână. A investit în produse de dezinfectare şi programat maxim 6 persoane pe oră, ca să nu fie aglomeraţie. 14 zile de închidere înseamnă o pierdere de peste 10.000 de lei. Problema este că, în cazul în care va fi deschis peste 14 zile, urmează apoi sărbătorile de iarnă, când clienţii nu mai alocă buget pentru programele fitness. 

„Faptul că suntem nevoiţi să închidem a doua oară în plin sezon, în acest an, ne afectează foarte mult. Ne afectează financiar, ne afectează clienţii noştri, ne afectează starea noastră. Fiind vorba de un domeniu sezonier unde primăvara şi puţin toamna putem să recuperăm din buget, pentru că în lunile de vară, lunile cu sărbători, lunile de vacanţă, mare lucru noi nu putem face. În primăvară au fost 3 luni în care nu am putut funcţiona şi s-au suprapus cu lunile de maximă profitabilitate pentru noi”, spune Paul Mocian.

„Am făcut referire la starea mentală a persoanleor, se adună foarte mult stres, se adună multe. Lumea a devenit temătoare, noi devenim tensionaţi şi devine un cerc vicios care amplică starile negative. Nu a fost un an uşor, am reuşit cumva să ne revenim, dar se pare că îl încheiem tot pe o pantă descendentă.”

În oraş, autorităţile au zis stop la activităţile sportive, la tratamentele de înfrumuseţare şi coafor. De asemena şi şcolile şi grădiniţele sunt închise. Rămân deschise magazinele alimentare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici