Bistriţa-Năsăud: Trei fetiţe lovite de un autoturism, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator

Trei fetiţe cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani au fost grav rănite, una dintre ele aflându-se în stop cardio-respirator, duminică seara, după ce un autoturism le-a lovit din plin, în timp ce mergeau pe marginea Drumului Naţional 17, în localitatea bistriţeană Şintereag.

2456 afișări
Imaginea articolului Bistriţa-Năsăud: Trei fetiţe lovite de un autoturism, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator

Bistriţa-Năsăud: Trei fetiţe lovite de un autoturism, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentaţii IPJ Bistriţa-Năsăud au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele trei fetiţe, din Şintereag, au ieşit de la biserica din localitate şi au mers pe marginea drumului, unde au fost lovite din plin de un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care venea din sens opus.

„Un conducător auto în vârstă de de 21 de ani, din Bistriţa Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe direcţia Beclean-Bistriţa, a surprins şi accidentat trei pietoni minori, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, care circulau din sens opus. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt efectuate de Poliţia oraşului Beclean“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrişa-Năsăud, agent principal Crina Sîrb.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, una dintre fetiţe este în stare gravă, echipajul medical SMURD, efectuând manevre de resuscitare.

„O ambulanţă şi un echipaj de prim ajutor al SMURD au intervenit la locul unui accident. Salvatorii au găsit 3 fetiţe, una dintre ele în stop cardio-respirator şi alte două cu leziuni multiple. În cazul primei au început manevrele de resuscitare şi s-a solicitat ajutorul echipajului de terapie mobilă intensivă al SMURD Bistriţa Năsăud“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, plutonierul major Marius Rus.

La ora transmiterii acestei ştiri, pe DN 17, în dreptul localităţii Şintereag, se circulă alternativ, pe o singură bandă, pentru a se permite accesul echipelor de intervenţie şi poliţiştilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici