Blaga a mulţumit poliţiştilor pentru că şi-au făcut datoria în timpul campaniei electorale

Ministrul Administraţiei şi Interne, Vasile Blaga, a spus, marţi, la bilanţul activităţii Poliţiei Române pe anul 2009, că mulţumeşte poliţiştilor pentru modul în care şi-au făcut datoria în campania electorală.

47 afișări
Imaginea articolului Blaga a mulţumit poliţiştilor pentru că şi-au făcut datoria în timpul campaniei electorale

Blaga a mulţumit poliţiştilor pentru că şi-au făcut datoria în timpul campaniei electorale (Imagine din arhivă; Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Mulţumesc pentru modul în care v-aţi făcut datoria în campania electorală. Aţi arătat opiniei publice că respectaţi statutul de poliţist, de oameni ai legii", a spus ministrul Administraţiei şi Internelor.

Vasile Blaga a atras atenţia că, din cauza crizei economice, a crescut infracţionalitatea, în special infracţionalitatea stradală, mica infracţionalitate care afectează oamenii.

"Prioritatea zero trebuie să fie asigurarea ordinii publice în toată ţara. Este ce mă interesează, ca oamenii să se simtă în siguranţă", a subliniat Vasile Blaga.

Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a prezentat, marţi, bilanţul activităţii instituţiei în 2009. La şedinţa de bilanţ a Poliţiei Române participă premierul Emil Boc, procurorul general Codruţa Kovesi, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, preşedintele Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor, Costică Canacheu, şi consilierul prezidenţial pentru apărare şi securitate naţională, Iulian Fota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici