Blejnar: Mărginean este încă la conducerea ANV. Aştept o informare oficială a DNA privind dosarul lui

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, miercuri seara, că Radu Mărginean este în continuare la conducerea Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV) şi că aşteaptă din partea DNA o informare scrisă privind stadiul dosarului şi calitatea acestuia în speţa respectivă, după care va dispune "în consecinţă".

78 afișări
Imaginea articolului Blejnar: Mărginean este încă la conducerea ANV. Aştept o informare oficială a DNA privind dosarul lui

Şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Traian Mărginean (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Referitor la şeful ANV, după ce voi primi o informare scrisă de la DNA cu privire la calitatea lui şi stadiul dosarului, voi face o informare pentru primul-ministru şi voi solicita în consecinţă. El este încă în funcţie şi după ce vom primi rezoluţia procurorilor cu privire la calitatea lui în dosar şi stadiul dosarului, vom dispune în consecinţă", a spus şeful ANAF.

În privinţa situaţiei din vămi, Blejnar a arătat doar că organele de urmărire penală trebuie să îşi facă datoria.

Şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, a fost chemat la Guvern de premierul Emil Boc, pentru o discuţie pe tema vameşilor cercetaţi pentru corupţie, au declarat surse oficiale.

El a avut o discuţie cu şeful Guvernului în sala de şedinţe, doar în prezenţa miniştrilor, consilierii fiind invitaţi să părăsească sala înainte de această discuţie.

Şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Traian Mărginean, audiat, miercuri, la sediul DNA Oradea, în dosarul traficului de influenţă din Vama Halmeu, a fost pus sub învinuire de procurori, fiind acuzat de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici