Blejnar: Oferta făcută angajaţilor din Finanţe este valabilă doar dacă vineri dimineaţă reiau munca

Oferta înaintată angajaţilor Ministerului Finanţelor Publice privind acordarea stimulentelor este valabilă doar dacă salariaţii reiau vineri dimineaţă munca, a declarat, joi, preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

19 afișări
Imaginea articolului Blejnar: Oferta făcută angajaţilor din Finanţe este valabilă doar dacă vineri dimineaţă reiau munca

Blejnar: Oferta făcută angajaţilor din Finanţe este valabilă doar dacă vineri dimineaţă reiau munca (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Această ofertă făcută de domnul ministru (Gheorghe Ialomiţianu - n.r.), de noi, cu o corectă acordare a stimulentelor, este valabilă cu o singură condiţie: ca de mâine dimineaţă să se prezinte la birou şi să-şi reia munca", a spus Blejnar.

El a menţionat că, în caz contrar, se va lua în considerare inclusiv o acţiune în instanţă pentru suspendarea grevei.

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, le-a spus, joi, angajaţilor care protestează în instituţie, după discuţiile cu liderii sindicali, că stimulentele pe august şi septembrie vor fi deblocate, după ce o comisie formată din sindicalişti şi reprezentanţi ai MFP va analiza modul de acordare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici