Bloc din Vaslui, cuprins de flăcări puternice: 22 de persoane au fost evacuate, iar 3 au ajuns la spital. VIDEO

22 de persoane au fost evacuate sau au ieşit singure, luni, în urma unui incendiu izbucnit la panoul electric de la parterul unui bloc din oraşul Vaslui. Din cauza intoxicaţiei cu fum, trei persoane au ajuns la spital.

188 afișări
Imaginea articolului Bloc din Vaslui, cuprins de flăcări puternice: 22 de persoane au fost evacuate, iar 3 au ajuns la spital. VIDEO

Bloc din Vaslui, cuprins de flăcări puternice: 22 de persoane au fost evacuate, iar 3 au ajuns la spital

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta pe casa scării la un tablou electric şi la izolaţia termică interioară din polistiren expandat.

„Casa scării era inundată cu fum şi gaze toxice, iar vizibilitatea era aproape zero. Incendiul a fost lichidat foarte repede şi s-a procedat la deschiderea trapelor pentru evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi şi toxice", au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

Au fost evacuate 17 persoane, între care un copil. Alte 5 persoane au ieşit singure.

Trei persoane au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce s-au intoxicat cu fum.

„În urma incendiului a ars tabloul electric general, aproximativ 25 metri liniari cabluri electrice, 10 metri pătraţi izolaţie din polistiren expandat şi o maşină de spălat. S-au degradat aproximativ 150 tencuială, circa 30 metri liniari cablu electric, patru uşi şi diverse textile", au spus reprezentanţii ISU Vaslui.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la tabloul electric de pe casa scării.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici