Boagiu a cerut destituirea consilierului rămas fără permis din cauza vitezei

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a cerut secretarului de stat Eusebiu Pistru să o destituie din funcţia ocupată la cabinetul acestuia pe Sorina Petronela Ţone, despre care presa a relatat că a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei şi s-a declarat "provocată" de către poliţişti.

778 afișări
Imaginea articolului Boagiu a cerut destituirea consilierului rămas fără permis din cauza vitezei

Boagiu a cerut destituirea consilierului rămas fără permis din cauza vitezei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cred că doamna Sorina Petronela Ţone a dovedit că nu este potrivită pentru o funcţie publică în cabinetul unui demnitar. Prin atitudinea şi comportamentul său, consider că doamna Ţone a adus grave prejudicii de imagine Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Oamenii care deţin funcţii publice trebuie să fie primii care respectă legea, iar cei care nu o fac trebuie să răspundă la fel ca orice alt cetăţean", susţine Boagiu într-o declaraţie de presă.

Petronela Ţone este angajată la cabinetul secretarului de stat Eusebiu Pistru în funcţia de consilier personal al demnitarului.

Presa a relatat că aceasta a rămas fără permisul de conducere, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost prinsă conducând cu 156 de kilometri la oră pe o şosea din judeţul Iaşi, în afara localităţii, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 100 de kilometri la oră.

Ţone i-a acuzat pe poliţişti că au urmărit-o în afara localităţii, pentru a fi înregistrată de radar. "Domnul poliţist, practic, m-a provocat. Nu a fost nimic altceva decât provocare. Domnul poliţist mi-a spus că şeful lui i-a spus să-mi ia permisul", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici