Boc: Avem în vedere scăderea unor taxe şi impozite, între care contribuţiile la asigurările sociale

Premierul Emil Boc a afirmat că Guvernul are în vedere scăderea unor taxe şi impozite, printre care se numără contribuţiile la asigurările sociale, Boc spunând că prin scăderea acestor taxe Guvernul urmăreşte să încurajeze crearea de noi locuri de muncă.

40 afișări
Imaginea articolului Boc: Avem în vedere scăderea unor taxe şi impozite, între care contribuţiile la asigurările sociale

Boc: Avem în vedere scăderea unor taxe şi impozite, între care contribuţiile la asigurările sociale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Prezent, marţi, la Ploieşti, unde şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, Emil Boc a afirmat, la finalul discuţiilor cu reprezentanţii PDL Prahova, că Guvernul are "în vedere" scăderea unor taxe şi impozite, printre care se numără contribuţiile la asigurările sociale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Avem în vedere scăderea unor taxe şi impozite, printre care scăderea contribuţiilor la asigurările sociale, ceea ce înseamnă încă un pas în plus în direcţia susţinerii muncii", a spus Boc.

Acesta nu a precizat când anume ar urma să fie pusă în practică o astfel de măsură.

"În esenţă, Guvernul are în vedere diminuarea poverii fiscale, cu legislaţia muncii, unde considerăm că în viitor trebuie diminuată povara fiscală tocmai pentru a ajuta la crearea multor altor locuri de muncă în România", a mai spus şeful Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici