Boc i-a cerut lui Igaş să plece urgent la Craiova

Premierul Emil Boc i-a cerut ministrului de Interne, Traian Igaş, să se deplaseze de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei în cazul incidentului de la Liceul "Tudor Arghezi".

20 afișări
Imaginea articolului Boc i-a cerut lui Igaş să plece urgent la Craiova

Boc i-a cerut lui Igaş să plece urgent la Craiova (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat că şeful Guvernului a avut o discuţie telefonică cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, pe tema incidentului de la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova, cerându-i acestuia să se deplaseze de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei.

"Primul-ministru Emil Boc consideră că această situaţie este deosebit de gravă şi cere toleranţă zero faţă de infractori şi infracţionalitate. Premierul solicită autorităţilor maximă responsabilitate în gestionarea acestui caz", a declarat oficialul guvernamental.

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr, joi, iar în urma incidentului unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că imediat ce a aflat de incidentul de la Craiova, a luat legătura cu ministrul de Interne, cu şeful IPJ Dolj şi cu inspectorii şcolari şi a cerut verificări în legătură cu instruirea elevilor privind securitatea în şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici