Boc: În proiectul bugetului de stat pe 2012 nu s-a luat în calcul impozitarea pensiilor

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la reuniunea femeilor PDL, că în proiectul bugetului de stat pe 2012 nu s-a luat în calcul şi nici în evidenţă spre analiză impozitarea pensiilor, aşa cum s-a vehiculat în presă.

304 afișări
Imaginea articolului Boc: În proiectul bugetului de stat pe 2012 nu s-a luat în calcul impozitarea pensiilor

Boc: În proiectul bugetului de stat pe 2012 nu s-a luat în calcul impozitarea pensiilor

"În bugetul de stat se stabileşte politica de salarii şi pensii. În proiectul de buget nu am luat în calcul şi nici nu avem în evidenţă spre analiză impozitarea pensiilor, aşa cum s-a vorbit în mass-media. Mergeţi pe mesajul guvernamental!", le-a spus Boc femeilor democrat-liberale.

El le-a vorbit femeilor din PDL despre agenda guvernamentală, arătând că prioritatea este adoptarea bugetului de stat, reformarea companiilor de stat, investiţii, implementarea fondurilor europene. Boc a spus că poliţia care ţine de circulaţie şi ordine publică trebuie să treacă în competenţa primăriilor, nu şi poliţia care ţine de competenţa infracţionalităţii.

"Primarul ştie cum trebuie să-şi coordoneze traficul, care sunt zonele cele mai aglomerate", a precizat Boc, adăugând că acest lucru este în favoarea tuturor primarilor, nu numai a primarilor PDL.

Emil Boc a menţionat priorităţile politice ale partidului, acestea fiind revizuirea Constituţiei şi reorganizarea administrativ-teritorială. El a spus că PDL a rămas singurul partid care doreşte implementarea voinţei cetăţenilor de la referendum privind reducerea numărului de parlamentari şi Parlament unicameral şi că democrat-liberalii vor merge până la capăt pentru atingerea acestui obiectiv.

PDL doreşte şi introducerea în Constituţie a deficitului bugetar de 3%, dar şi confiscarea averilor dobândite ilicit, prin acte de corupţie.

Liderul PDL le-a mai spus femeilor democrat-liberale că PDL şi-a consolidat poziţia de partid de dreapta pe scena politică şi că "primează seriozitatea dreptei versus populismul stângii".

"PDL trebuie să fie mândru că a reuşit să scoată ţara din colapsul în care a băgat-o USL, pregătit de Tăriceanu şi susţinut de Ponta şi Antonescu. Fără parteneriatul Traian Băsescu-Guvern, România nu ar fi reuşit să scape de colaps", a mai spus Boc.

El a arătat că în prezent România are o situaţie stabilă, ţintele de deficit bugetar sunt respectate, iar ţara noastră nu apare în niciun scenariu major de risc din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici