Boc şi-a preschimbat permisul expirat pentru a ajunge la Remat Ploieşti cu o Dacia Logan

Premierul Emil Boc şi-a preschimbat, marţi, în Bucureşti, permisul de conducere auto, înainte de vizita la firma Remat Holding din Ploieşti, unde sunt colectate autovehiculele în cadrul "Programului Rabla", astfel încât să ajungă la sediul acestei societăţi la volanul unui autoturism Dacia Logan.

107 afișări
Imaginea articolului Boc şi-a preschimbat permisul expirat pentru a ajunge la Remat Ploieşti cu o Dacia Logan

Boc şi-a preschimbat permisul expirat pentru a ajunge la Remat Ploieşti cu o Dacia Logan (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Imediat după ce a plecat de la sediul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), unde a participat la prezentarea raportului de activitate al instituţiei, şeful Guvernului s-a îndreptat spre Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere, de pe Şoseaua Pipera, pentru a-şi preschimba permisul auto, al cărui termen de valabilitate expirase în luna februarie, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

După ce a obţinut noul permis, premierul s-a urcat la volanul unui autoturism Dacia Logan şi, însoţit de ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază, a parcurs distanţa dintre Bucureşti şi Ploieşti, până la sediul firmei.

El a ajuns în curtea sediului Remat Holding din Ploieşti la volanul acestui autoturism, iar când a coborât din maşină a spus că vrea să le arate românilor ce se poate cumpăra prin "Programul Rabla".

După ce a vizitat societatea, premierul s-a urcat din nou la volan şi a plecat spre Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici