Boc: Sunt 8 cazuri de COVID în Primăria Cluj-Napoca

  • Opt funcţionari ai Primăriei Cluj-Napoca sunt confirmaţi cu noul COVID-19, a anunţat primarul Emil Boc
  • Acesta a mai declarat că dacă s-ar aplica testările în masă, s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome
2574 afișări
Imaginea articolului Boc: Sunt 8 cazuri de COVID în Primăria Cluj-Napoca

Emil Boc

Opt funcţionari ai Primăriei Cluj-Napoca sunt confirmaţi cu noul COVID-19. Dacă s-ar aplica testările în masă, s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, spune primarul Emil Boc.
 
Primarul Emil Boc a declarat miercuri în şedinţa Consiliului Local că mai mulţi funcţionari se află în izolare la domiciliu în urma anchetei epidemiologice a DSP Cluj.
 
„Primăria Cluj-Napoca are 3172 de angajaţi, la creşe, Poliţie Locală, Spitalul Clujana, asistenţă socială, parcări, aparatul de specialitate. Avem 8 cazuri de COVID confirmate. Cei 8 colegi se simt bine, nu au probleme de nicio natură care să le pună viaţa în pericol”, a spus Boc.
 
Acesta a subliniat că a discutat cu autorităţile sanitare care i-au transmis că nu există prevederi legale pentru testarea în masă a angajaţilor din Primărie.
 
„Mi s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, care au probleme grave şi trebuie să ajungă cât mai repede la un tratament. Legea spune, contacţii direcţi stau în izolare, dacă au simptome se face testarea şi se internează”, a explicat Emil Boc.
 
Edilul a făcut apel către clujeni la responsabilitate şi calm şi la respectarea prevederilor legale privind stoparea răspândirii coronavirusului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici