Bogaţii lumii, petrecere la Castelul Bran. Averi de peste un trilion de dolari în ţinutul lui Dracula / Invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood

Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk ar ţine o mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran din România, unde sunt invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood, precum Angelina Jolie, cofondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, sau fondatorul PayPal Peter Thiel.

18835 afișări
Imaginea articolului Bogaţii lumii, petrecere la Castelul Bran. Averi de peste un trilion de dolari în ţinutul lui Dracula / Invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood

Presă: bogaţii lumii, mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran. Averi de peste un trilion de dolari în ţinutul lui Dracula

Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk ar ţine o petrecere privată la Castelul Bran, alături de alţi miliardari de pe Silicon Valley şi vedete de la Hollywood.

La evenimentul privat de mâine seară, de la Bran, vor fi prezente averi de peste un trilion de dolari. Este vorba despre aniversarea lui Ken Howery, partener la PayPal cu Elon Musk.

La petrecerea organizată de Musk, care tocmai a achiziţionat Twitter, au mai fost invitaţi actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul, scrie Media Flux, preluat de Adevărul.

Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 km de Braşov, Castelul Bran este unul dintre cele mai emblematice şi cunoscute monumente din România, căci acesta i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula.

Ce spune Alexandru Priscu, marketing manager la Castelul Bran

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici