Bogdan Olteanu va plăti 1.500 de euro lunar pensie alimentară

Judecătoria sectorului 1 a hotărât, marţi după-amiază, desfacerea căsătoriei lui Bogdan Olteanu de Cristina Isabela Andone, "din culpa ambelor părţi", acesta urmând să plătească o pensie de întreţinere de 1.500 de euro pe lună pentru cei doi copii ai familiei, pe care instanţa i-a încredinţat mamei.

457 afișări
Imaginea articolului Bogdan Olteanu va plăti 1.500 de euro lunar pensie alimentară

Bogdan Olteanu va plăti 1.500 de euro pensie alimentară (Imagine:

Judecătoria sectorului 1 a admis cererea fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu de desfacere a căsătoriei cu Cristina Isabela Andone, încheiată la 30 mai 2003. Totodată, instanţa i-a încredinţat mamei pe cei doi copii ai familiei Olteanu.

Bogdan Olteanu este obligat la plata unei contribuţii de întreţinere pentru cei doi minori de 1.500 de euro lunar, de la data introducerii acţiunii până la majoratul acestora sau până la noi dispoziţii.

Instanţa a mai stabilit ca Bogdan Olteanu să aibă dreptul de a păstra legături personale cu cei doi copii, de a petrece anumite perioade de timp cu aceştia, dar numai sub supravegherea fostei soţii şi doar în condiţiile acceptate de aceasta, "conform tranzacţiei părţilor".

Judecătoria sectorului 1 a luat act de tranzacţia intervenită pe cererea privind partajul bunurilor comune. Decizia privind desfacerea căsătoriei şi încredinţarea minorilor poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare. În cazul cererii privind partajul bunurilor, decizia este definitivă.

Deputatul liberal Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a depus, în 27 februarie, la Judecătoria Sectorului 1, cererea de desfacere a căsătoriei de Cristina Isabela Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici