Boris Johnson va impune controale la graniţele Marii Britanii

Boris Johnson va impune controale la graniţele Marii Britanii, îmbunătăţiri ale sistemului de sănătate şi investiţii în infrastructura din nordul ţării, au declarat surse din cadrul Partidului Conservator pentru Daily Mail.

6563 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson va impune controale la graniţele Marii Britanii

Sursă foto: Profimedia

Surse conservatoare au declarat că premierul are în vedere divizarea Biroului de Imigrare.pentru a crea un nou departament pentru frontiere şi imigrări, în conformitate cu angajamentul său de a reduce numărul de migranţi slab calificaţi care ajung în Marea Britanie.

Noul departament se va concentra pe punerea în aplicare a unui sistem de imigraţie bazat pe puncte în stil australian şi întărirea graniţelor Marii Britanii- lăsând biroul intern să se concentreze pe lupta împotriva criminalităţii.

Johnson va folosi, de asemenea, un fond de infrastructură de 100 de miliarde de lire sterline pentru a-i recompensa pe alegătorii din regiunile centarle şi de nord ale ţării, care au votat pentru prima dată Partidul Conservator.

Strategia sa de „Boosterism” va implica pomparea numerarului în regiunile neglijate, în încercarea de a creşte oportunităţile de muncă.

Într-un mesaj susţinut ieri, el a spus: „Să unim această ţară, să răspândim oportunităţi în toate colţurile Marii Britanii, cu o educaţie, infrastructură şi tehnologie superbe. Să facem asta şi să mergem mai departe. ”

Programul său va include, de asemenea, un cadru pentru sistemul de imigraţie, împreună cu noi legi pentru a creşte suma pe care migranţii o plătesc pentru a utiliza serviciul de sănătate publică din Marea Britanie(NHS), precum şi o finanţare suplimentară de 34 miliarde de lire sterline pentru NHS.

Alte măsuri vor include pedepse mai mari pentru terorişti şi infractorii periculoşi, legi pentru limitarea impactului grevelor în sectorul public şi măsuri pentru a pune capăt evacuărilor chiriaşilor - abordarea problemelor cotidiene ale alegătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici