Botoşani: Fată omorâtă de fostul iubit, care a înjunghiat-o, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc

Un tânăr dintr-o localitate botoşăneană a fost reţinut, luni după-amiază, fiind acuzat că şi-a înjunghiat fosta iubită, în vârstă de 17 ani, după care a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, fata murind la spital.

531 afișări
Imaginea articolului Botoşani: Fată omorâtă de fostul iubit, care a înjunghiat-o, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc

Botoşani: Fată omorâtă de fostul iubit, care a înjunghiat-o, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tânăra, Niculina Bacinschi, în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a X-a la un liceu din Dorohoi, se întorcea, luni, de la cursuri în localitatea Hilişeu Horia. Când a coborât din autobuz, în staţie era aşteptată de fostul iubit care i-a înfipt un cuţit în zona toracelui de mai multe ori, apoi a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, după care a fugit imediat.

Martorii prezenţi în zonă au încercat să stingă focul şi au sunat imediat la 112. O ambulanţă a ajuns la faţa locului, transportând fata, care se afla în stare gravă, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul din Dorohoi.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Agresorul, Cătălin Andronicesei, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit de poliţişti la domiciliul său.

"Agresorul este fostul iubit al tinerei, de care s-a despărţit în urmă cu aproximativ o săptămână, acesta fiind, cel mai probabil, motivul care l-a împins să comită o asemenea faptă. În acest moment, agresorul a fost reţinut şi se află în arestul Poliţiei Dorohoi, acolo unde s-a deplasat şi un procuror de caz, pentru audieri", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Daniela Gheoghiescu.

Fata era elevă în clasa a X-a la Grupul Şcolar "Regina Maria" din Dorohoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici