BP al Camerei: Dosarul lui Marko Attila a fost restituit Ministerului Justiţiei

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor l-a informat luni pe deputatul Marko Attila că dosarul cauzei în care se ceruse arestarea sa preventivă a fost restituit Ministerului Justiţiei.

114 afișări
Imaginea articolului BP al Camerei: Dosarul lui Marko Attila a fost restituit Ministerului Justiţiei

BP al Camerei: Dosarul lui Marko Attila a fost restituit Ministerului Justiţiei (Imagine: Vargyasi Levente/mediafax Foto)

Deputatul UDMR Marko Attila, plecat din ţară, a trimis, pe 25 februarie, Biroului Permanent al Camerei o scrisoare în care a solicitat să i se trimită cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării sale preventive, precum şi dosarul său.

"Comisia juridică, prin preşedintele său, a spus foarte clar că aceste dosare au fost restituite la Ministerul Justiţiei, mai ales că ştim foarte bine comisia a şi dat un aviz favorabil, şi nu le mai au la dispoziţie. Procedura prevede ca, în momentul în care comisia îşi face raportul, printr-un proces verbal, ele sunt restituite, documentele nu mai sunt la Camera Deputaţilor. Dacă dorea să le vadă, trebuia să vină în termenul legal convenit de către Comisia juridică”, a explicat, luni, secretarul Camerei, deputatul Marcel Ciolacu, după şedinţa Biroului Permanent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici