Braconaj piscicol în Delta Dunării. Poliţiştii au confiscat o ambarcaţiune cu motor

  • Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit sute de metri de plasă din fir textil şi zeci de kilograme de peşte pescuit ilegal, în perioada de prohibiţie.
  • Barca şi ustensilele folosite au fost confiscate.
490 afișări
Imaginea articolului Braconaj piscicol în Delta Dunării. Poliţiştii au confiscat o ambarcaţiune cu motor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au verificat o ambarcaţiune în care se aflau doi cetăţeni români.

Ei au găsit plase din fir textil, cu o lungime de 600 metri şi 69 kilograme de peşte, diferite specii.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi de profil, conform prevederilor legale, iar plasele, ambarcaţiunea şi motorul aferent au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, au anunţat poliţiştii.

În acest caz se fac cercetăro într-un dosar de braconaj piscicol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici