Brăilean salvat, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal cu apă îngheţată. Ce alcoolemie avea bărbatul

  • Un şofer din Brăila s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns într-un canal de irigaţii plin cu apă îngheţată
  • Bărbatul a fost salvat şi era conştient când a fost scos din apă
  • Poliţiştii au constatat că acesta consumase alcool
684 afișări
Imaginea articolului Brăilean salvat, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal cu apă îngheţată. Ce alcoolemie avea bărbatul

Un brăilean băut a supravieţuit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal plin cu apă îngheţată

Incidentul s-a produs miercuri pe o şosea din judeţul Brăila. Bărbatul de la volan a pierdut controlul direcţiei şi, într-o curbă, a ieşit de pe carosabil, ajungând într-un canal cu apă îngheţată.

El a fost scos de acolo de pompieri, iar medicii de la ambulanţă au stabilit că bărbatul nu a suferit răni sau traumatisme grave.

Şoferul a refuzat să fie transportat la spital pentru rănile suferite, însă va fi dus la o unitate medicală pentru stabilirea exactă a alcoolemiei. Asta după ce poliţiştii l-au testat cu etilotestul şi au constatat că şoferul era băut.

„Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Brăila. El se deplasa pe Drumul Judeţean 212 şi, la ieşirea din localitatea Gropeni, a pierdut controlul volanului, ieşind în partea dreaptă a carosabilului. Şoferul a fost testat pentru consumul de alcool, a rezultat o alcoolemie de 0,68 în aerul expirat, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

La faţa locului au intervenit trei echipaje de la pompieri, poliţie şi ambulanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici