Braşov: O femeie a murit carbonizată după ce un incendiu puternic i-a cuprins locuinţa

O femeie din Braşov, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit carbonizată, după ce un incendiu puternic a izbucnit în locuinţa sa, duminică, în jurul orei 12.00.

201 afișări
Imaginea articolului Braşov: O femeie a murit carbonizată după ce un incendiu puternic i-a cuprins locuinţa

Braşov: O femeie a murit carbonizată după ce un incendiu puternic i-a cuprins locuinţa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul a avut loc pe strada 8 Martie din Braşov, la o locuinţă formată din demisol şi parter.

Femeia se afla singură în casă, iar duminică, în jurul orei 12.00, vecinii au alertat pompierii prin Serviciul 112, după ce au văzut ieşind fum din locuinţa femeii.

"A fost găsit cadavrul carbonizat al unei femei. Au ars două camere, precum şi bunurile din interior, în proporţie de circa 85%. Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii incendiului, acestea fiind în crus de cercetare", a spus Sfreja pentru corespondentul MEDIAFAX.

ISU Braşov a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, incendiul fiind lichidat în circa o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici