Braşov: Un camion încărcat cu ciment s-a răsturnat într-un pârâu, şoferul fiind rănit

Un autocamion încărcat cu ciment s-a răsturnat, luni, în pârâul care traversează comuna braşoveană Părău, şoferul fiind rănit.

150 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un camion încărcat cu ciment s-a răsturnat într-un pârâu, şoferul fiind rănit

Braşov: Un camion încărcat cu ciment s-a răsturnat într-un pârâu, şoferul fiind rănit

Potrivit Poliţiei, camionul s-a răsturnat la ieşirea din comuna Părău spre Şercaia, într-o curbă la stânga, a lovit parapetul de pe marginea podului şi s-a răsturnat în pârâul care traversează localitatea.

În camion se afla doar şoferul acestuia, el fiind conştient. Medicii îi acordă primul ajutor, după care şoferul va fi transportat la Poliţia municipală Făgăraş.

Poliţia face cercetări pentru a stabili cum s-a produs exact accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici