Braşov: Un muncitor a murit după ce plafonul unei hale dezafectate s-a prăbuşit peste el

Un bărbat din Braşov, angajat al unei firme cu profil mecanico-energetic, a murit joi, după ce plafonul unei hale dezafectate care aparţine societăţii la care acesta lucra s-a prăbuşit peste el.

125 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un muncitor a murit după ce plafonul unei hale dezafectate s-a prăbuşit peste el

Braşov: Un muncitor a murit după ce plafonul unei hale dezafectate s-a prăbuşit peste el (Imagine: Andrei Spirache/ Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul în vârstă de 50 de ani şi un coleg de-ai săi au fost trimişi joi de şeful lor să verifice o hală dezafectată, deoarece în zonă fuseseră semnalate mai multe furturi de fier vechi.

Cei doi angajaţi au mers la hala respectivă pentru a face verificări, însă la un moment dat o parte din plafonul halei s-a prăbuşit peste unul dintre ei, bărbatul murind pe loc.

Colegul lui a încercat să îl scoată de sub dărâmături, însă nu a reuşit şi a sunat la serviciul de urgenţă 112.

"Este vorba despre un accident de muncă, de competenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. Noi facem cercetarea la faţa locului, dar nu este suspiciune de comiterea unei fapte penale", a spus comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

La locul accidentului a sosit un echipaj SMURD, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, iar trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

De asemenea, celălalt bărbat a fost transportat în stare de şoc la Spitalul Judeţean Braşov, însă acesta nu a fost rănit.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov va deschide o anchetă în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici