Braşovean arestat după ce a lovit trei poliţişti, iar pe unul din ei l-a muşcat

Un braşovean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat trei persoane într-o staţie RAT din Braşov, apoi a lovit trei poliţişti care au intervenit să-l calmeze, muşcându-l pe unul dintre aceştia şi rupând cămaşa altuia, după care a distrus un dozator de apă din sediul Poliţiei

372 afișări
Imaginea articolului Braşovean arestat după ce a lovit trei poliţişti, iar pe unul din ei l-a muşcat

Braşovean arestat după ce a lovit trei poliţişti, iar pe unul din ei l-a muşcat (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, braşoveanul Costel Capră a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc miercuri seara, când bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a început să lovească trei cetăţeni care se aflau într-o staţie RAT de pe strada 13 decembrie din Braşov. Aceştia au sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar un echipaj format din doi angenţi de poliţie s-a deplasat la locul indicat.

La sosirea echipajului de poliţie, bărbatul a plecat din staţia RAT, însă a fost găsit ulterior pe Aleea Construsctorilor. Când poliţiştii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a început să-i înjure şi să-i lovească.

"La solicitarea agenţilor de poliţie de a se legitima, inculpatul a refuzat, devenind agresiv verbal şi fizic, sens în care a lovit persoana vătămată H.D.C. cu piciorul. În continuare, cele două persoane vătămate au încercat să-l imobilizeze pe inculpat, însă nu au reuşit, iar la un moment dat, persoana vătămată B.P.C a rămas singură cu inculpatul, întrucât celălalt agent de poliţie s-a deplasat la locul unde era parcată autospeciala de poliţie pentru a o aduce în zona unde se desfăşura incidentul. În acest context, inculpatul intenţiona să părăsească locaţia, iar persoana vătămată B.P.C. s-a plasat în faţa suspectului pentru a nu-l lăsa să plece, ocazie cu care a fost lovit cu pumnul în zona feţei“, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Pentru că nu au reuşit să-i facă faţă agresorului, cei doi agenţi de poliţie au cerut sprijinul colegilor, astfel că la faţa locului a fost trimis încă un echipaj de poliţie.

Agresorul a început să-l lovească şi pe cel de-al treilea poliţist, iar în momentul în care a fost introdus în maşina de poliţie, bărbatul a început să dea cu pumnii în cei trei agenţi, pe unul dintre aceştia l-a muşcat-o de mână, iar altuia i-a rupt cămaşa, spun anchetatorii.

Întrucât întregul incident a fost într-o zonă publică, bărbatul va fi cercetat şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei trei poliţişti agresaţi au nevoie între două şi şapte zile de îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.

Ulterior, după ce a fost dus la sediul secţiei 3 de Poliţie, agresorul a început să lovească un dozator de apă, aflat pe holul instituţiei, căruia i-a smuls cablul de alimentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici