Braşovul intră în scenariul verde. Restaurantele, terasele şi teatrele îşi reiau activitatea

  • Braşovul a intrat în scenariul verde având incidenţă de 1,44 la mie.
  • Nu este niciun loc liber la terasele şi restaurantele din Piaţa Sfatului.
  • De asemenea, teatrele îşi reiau spectacolele.
5507 afișări
Imaginea articolului Braşovul intră în scenariul verde. Restaurantele, terasele şi teatrele îşi reiau activitatea

Braşovul a trecut în scenariul verde având rata de incidenţă de 1,44 la mie, informează AlephNews.

Zonele turistice ale oraşului sunt pline de oameni. În Piaţa Sfatului, nu mai găseşti niciun loc liber la terase sau restaurante. Andrei şi Adelina au venit de la Piatra Neamţ ca să bea o cafea şi să se bucure de vremea frumoasă.

„E frumos afară, e cald, preferăm să stăm la terasă, la interior am stat destul, a fost iarnă, frig. Revenim la normal, se pare. Momentan, nu ştim, vedem de la 1 iunie”, a spus Andrei.

„Ne aşteptăm la un număr mare de oameni care să fie dispuşi să servească masă şi înăuntru şi afară, mai ales că vremea în Braşov nu este stabilă”, a spus Ionuţ Moceanu, reprezentantul restaurantului La Ceau.

Totodată, şi teatrele îşi reiau spectacolele, cu sălile ocupate la jumătate din capacitate.

„Aşteptam de foarte multă vreme, aflând abia ieri de această veste bună nu am fost foarte bine pregătiţi cu promovarea. Îi aşteptăm cu dragă inimă şi cu sufletul deschis, pentru că ei sunt cei mai importanţi pentru noi, noi nu putem trăi fără publicul nostru în sală, ei ne dau energia şi bucuria de a merge mai departe”, a spus Dan Cogălniceanu, managerul Teatrului Sică Alexandrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici