Fostul şef Transelectrica, Dănuţ Caraşol, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul şef al Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de înşelăciune şi uz de fals, pentru că s-ar fi folosit de documente false care atestau studii necesare angajării în companie. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 1.

1490 afișări
Imaginea articolului Fostul şef Transelectrica, Dănuţ Caraşol, arestat preventiv pentru 30 de zile

BREAKING Fostul şef Transelectrica, Dănuţ Caraşol, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis, marţi, ca fostul şef al Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de înşelăciune şi uz de fals, pentru că s-ar fi folosit de documente false care atestau studii necesare angajării în companie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au transmis că în urma cercetărilor efectuate pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, s-a luat măsura reţinerii bărbatului la care au fost efectuate percheziţii în cursul dimineţii.

Surse din anchetă arată că este vorba de fostul şef Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol.

Acesta este acuzat că, în mod fraudulos, a folosit, pentru angajarea în cadrul unei companii naţionale de interes strategic, documente falsificate ce atestau, nereal, studii superioare necesare ocupării funcţiei.

Prejudiciul în acest caz a fost stabilit la peste 460.000 de lei, iar pentru recuperarea lui a fost instituit sechestru asupra a două imobile şi a unui cont bancar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici