Video UPDATE Incendiu amplu în Afumaţi: Trei persoane au ajuns la spital, printre care şi o femeie gravidă/ Trafic COMPLET blocat pe DN2 LIVE TEXT

Un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă a încercat să spargă o fereastră în timpul incendiului, de luni, din Afumaţi şi a fost transportat la spitalul Floreasca, transmite ISUBIF. Alte două persoane au fost intoxicate cu fum şi au fost duse la spitalul Pantelimon.

12720 afișări

UPDATE Trei persoane au ajuns la spital, printre ele şi o gravidă, expusă la fum

De asemenea, o femeie gravidă şi un bărbat, expuşi la fum, au fost transportaţi la spitalul Pantelimon, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

UPDATE Garda de Mediu va verifica complexul comercial din Afumaţi care a luat foc

Garda Naţională de Mediu va efectua un control la complexul compercial din Afumaţi, unde luni a izbucnit un incendiu de proporţii. Instituţia va verifica dacă acel complex avea avizele şi a respectat toate reglementările în ceea ce priveşte protecţia mediului.

„Colegii noştri sunt deja pe teren, dar în cazul în care nu a fost lichidat incendiul, ei nu vor intra pe amplasament. Vor trebui să facă verificări, dacă aveau avizele necesare de mediu. Trebuie să vedem dacă aveau toate condiţiile de desfăşurare a unei activităţi economice, în ceea ce priveşte mediul”, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu.

UPDATE Circulaţia este restricţionată, luni, pe DN 2, pe ambele sensuri de mers, din cauza incendiului produs în comuna Afumaţi din judeţul Ilfov, informează Centrul Infotrafic.

„Circulaţia rutieră este oprită pe DN 2, pe ambele sensuri de mers, ruta ocolitoare fiind: Centura Bucureşti – DJ 300 Moara Domneacă - Găneasa – DJ 100 - Afumaţi - Ştefăneşti – DJ 200 – Centura Bucureşti. La faţa locului sunt prezente mai multe echipaje de pompieri, care încearcă lichidarea incendiului”, informează Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

UPDATE - Cetăţenii au fost anunţaţi prin sistemul Ro-Alert cu privire la incendiul de amploare din centrul comercial din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, ei fiind sfătuiţi să evite zona pentru a permite accesul echipajelor de intervenţie. Aproape 30 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul.

„Incendiu complex comercial Soş. Bucureşti-Urziceni, zona Doraly, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie. DSU -IGSU”, este mesajul pe care l-au primit cetăţenii prin sistemul Ro-Alert.

La locul intervenţiei au fost direcţionate 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje de descarcerare şi trei echipaje SMURD, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, fumul este deplasat de curenţii de aer către Şoseaua de Centură.

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de mp.

Incendiu la un centru comercial din comuna Afumaţi, jud. Ilfov. Intervin 17 autospeciale

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumaţi, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de mp, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

17 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori şi 3 autoscări intervin, la ora transmiterii ştirii, în comuna Afumaţi, judeţul Ilfov, pentru a stinge un incendiu produs la un centru comercial, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de mp.

Potrivit ISU Bucureţti-Ilfov, flăcările se propagă rapid. Până în prezent, nu sunt informaţii privind posibile persoane rănite.

Potrivit unor surse, este vorba despre centrul comercial Doraly.

„Manifestare violentă, dispozitiv pe laturile depozitului, nu se poate intra în interior. Sunt patru persoane cu atac de panică la ambulanţele SMURD”, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici